Wat mout ik doun

Wat mout ik doun das t doe aaltied bie mie blifst
Wat mout ik doun das t doe aaltied van mie holdst
Wel mout ik wezen zodas t doe gelukkeg bist
Hou heb k die laif en worden wie soamen old!

NL:
Wat moet ik doen zodat je altijd bij me blijft
Wat moet ik doen zodat je altijd van me houdt
Wie moet ik zijn zodat jij gelukkig bent
Hou heb ik je lief en worden we samen oud

Mout ik aaltied bie die wezen Mit die schrieven en mit die lezen Hand in hand en die beschaarmen Die beminnen en voak om aarmen?

Moet ik altijd bij je zijn Met je schijven en met je lezen Hand in hand en jou beschermen Je beminnen en vaak omarmen?

Wat mout ik doun das t doe aaltied bie mie blifst
Wat mout ik doun das t doe aaltied van mie holdst
Wel mout ik wezen zodas t doe gelukkeg bist
Hou heb k die laif en worden wie soamen old

Wilst doe vrij en loat k die goan Op dien aigen bainen blieven stoan Zegst wanneer ik kom en die kin zain Wilst doe meer of genog aan ain

Voutmassage veur t sloapen goan Romantisch wandelen bie volle moan Soamen winkelen, snuustern en klaaier kopen Elke dag culinaire veur die koken Drij moal in t joar een midweekje veur twij Of toch een Volvo, sleurhut en een kinder of drij Elke dag, elke moand of ain moal per joar Veur en noaspel of in twij steuten kloar Dien aigen Couper woar ik dien deure veur die open Je En kist de stad in om weer klaaier te kopen

Wil je vrij zijn en laat ik je gaan Op je eigen benen blijven staan Zeg je wanneer ik komen mag en jou kan zien Wil je meer of heb je genoeg aan één

Voetmassage voor het slapen Romantische wandeling bij volle maan Samen winkelen, speuren en kleren kopen Iedere dag culinaire voor je koken Drie keer per jaar een midweekje voor 2 Of toch een Volvo, caravan en 3 kinderen Iedere dag, elke maand of 1 keer per jaar Voor en naspel of in 2 stoten klaar eigen Mini Couper waar ik de deur voor je open doe En dan kun je weer de stad in om weer kleren te kopen

Wat mout ik doun das t doe aaltied bie mie blifst
Wat mout ik doun das t doe aaltied van mie holdst
Wel mout ik wezen zodas t doe gelukkeg bist
Hou heb k die laif en worden wie soamen old

Bonustekst:

Wilst doe n zörgzoame man Een gezin , een huwelijksplan Wilst doe laifde, wilst doe geld Wilst doe n hampel of wilst doe n Held!

Wil je een zorgzame man Een gezin, een huwelijksplan Wil je liefde of wil je geld Wil je een sukkel of wil je een held!

© Tekst en muziek van Erwin de Vries