Bruno Brands in memoriam †
Dag lieve vriend, muziekbroer, lieve Bruno..
Ontzettend bedankt voor de mooie herinneringen die we samen mochten beleven al die jaren. De vele optredens, de studio opnames, al die fijne gesprekken, de vele knuffels, je opmerkingen en lachstuipen. Maar zeker ook onze dank voor je prachtige toetsenpartijen en je enorme creativiteit.
Jouw muziek blijft voor eeuwig! We gaan je enorm missen en we zullen je nooit vergeten lieve beer. Rust zacht Bruno (04 maart 1974 – 08 augustus 2022).
Liefs, Erwin, Christof, André en Theun.
❤️❤️❤️❤️
 Bruno Brands was sinds 2006 mijn vaste toetsenist en Zunderling. We hebben ontzettend veel mogen optreden en samen gedeeld. Bruno was verantwoordelijk voor de toetsenpartijen op Dichter in Mie, De Tocht van de Noakende Zunderling, Kerst mit de Vraiz, Leef t leven, De Noodzoak en Antwoord. En nog veel meer liedjes die niet op deze albums staan. Een groot muzikant en ontzettend lief mens. Ik noemde hem altijd grootmeester Brands. Hè Bruno?…….
Ik ga je ontzettend missen lieve broer en vriend! RIP! Erwin

Other Posts

Bruno Brands in memoriam †

Dag lieve vriend, muziekbroer, lieve Bruno.. Ontzettend bedankt voor de mooie herinneringen die we samen mochten beleven al die jaren. De vele optredens, de studio

Read More »