Samenwerking met NNO smaakt naar meer.

Eind van de maand september heb ik samen met het Noord Nederlands Orkest een eigen programma mogen brengen in de Oosterpoort Groningen en in Kielzog Hoogezand. Het was wederom weer een fantastische ervaring.  Ben erg trots dat ik mijn eigen werk heb mogen zingen met zo’n fantastisch symfonie orkest als het NNO. Mede dank zij dirigent Frans-Aert Burghgraef en de arrangementen van Gijs Philip van Schaik was het  publiek nadien lovend.

Nieuw album laat op zich wachten

Eind december vorig jaar had ik aan gegeven dat we in 2020 een nieuw album zouden uitbrengen. Vooralsnog is dit ook het streven,  maar moeten we concluderen dat dit  ook niet de meest gunstige tijd is om publiek te verzamelen en een cd presentatie te geven. Daarom wachten we het juiste moment af. Blijf de website en Facebook volgen zodat we je tijdig op de hoogte kunnen brengen van het uit te brengen album. De liedjes zijn in ieder geval opgenomen en zitten in het eindstadium van bewerken. 

Video clip Kapsalon Anita

Er is een animatie videoclip gemaakt van het liedje Kapsalon Anita van de c.d. De Noodzoak. Clara Dessainte heeft een prachtige clip gemaakt. Nu weten we in ieder geval hoe Anita er uit ziet. Voor meer van haar werk kun je kijken op: claradess.myportfolio.com of www.instagram.com/c dessart/

Kapsalon Anita-comp

 Page 1 of 11  1  2  3  4  5 » ...  Last » 
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien